PARKERENFRANKFURT-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Veiligheid

#
Zijn de parkeeraanbieders en parkeerplaatsen betrouwbaar?

Voordat wij een samenwerking aangaan met een parkeeraanbieder, volgt er een strenge selectie. Hierdoor zult u alleen maar professionele bedrijven tegenkomen op onze website. Bovendien kunt u een oordeel vormen op basis van de reviews die zijn gegeven. De reviews zijn gegeven door eerdere bezoekers en zijn dus onafhankelijk. Dit houdt ons en de parkeeraanbieders scherp. Aangezien wij een 8.5 scoren op FeedbackCompany, vertelt de ervaring dat voorgaande bezoekers zeer tevreden zijn met de parkeeraanbieders.

#
Wordt er in mijn afwezigheid met de auto gereden?

Parkeeraanbieders zullen nooit voor privédoeleinden in uw auto rijden. Als de parkeeraanbieder vraagt om uw autosleutels in bezit te houden tijdens uw reis, dan wordt hier zorgvuldig mee omgegaan. Er wordt enkel in uw auto gereden als dit bijdraagt aan het optimaal indelen van het parkeerterrein of in verband met brand. Bij Valet parking zult u altijd uw sleutels in moeten leveren omdat deze nodig zijn om uw auto te parkeren.

#
Waar staat mijn auto geparkeerd?

De auto’s worden altijd veilig geparkeerd op het parkeerterrein dat de parkeeraanbieder tot zijn beschikking heeft. Bij shuttle parkeren bepaalt u zelf waar u uw auto neer zet. Bij de Valet service wordt dit voor u gedaan. Maak voordat u de auto gaat/laat parkeren een filmpje van uw auto. Dit kan misverstanden naderhand voorkomen.

#
Wat voor beveiliging hebben de parkeerlocaties?

De parkeerlocaties die wij aanbieden zijn beveiligd. De parkeerplaatsen hebben altijd camerabewaking over het gehele terrein. Ook is het terrein afgesloten zodat onbevoegden niet binnen kunnen komen. Doordat de parkeeraanbieders 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend zijn, is er vaak personeel aanwezig op de parkeerlocaties.

#
Wat gebeurt er bij schade aan mijn auto?

Als uw auto schade heeft opgelopen tijdens het parkeren, dan raden wij aan om contact op te nemen met de parkeeraanbieder. Stuur foto’s van de schade door naar ons en naar de parkeeraanbieder. Het is handig om voordat u gaat parkeren wat foto’s of een filmpje te maken van uw auto. Hiermee kunt u aantonen dat deze schade nog niet aanwezig was voor het parkeren.

#
Doen alle parkeermedewerkers een voertuiginspectie?

Veel parkeeraanbieders zullen voor het parkeren een check doen. Hierbij wordt een formulier ingevuld waarin de status van de auto vastgelegd wordt. Tevens wordt bij de voertuiginspectie vaak de kilometerstand genoteerd. Als een parkeermedewerker geen voertuiginspectie doet of de kilometerstand noteert, kunt u dit zelfstandig doen of u kunt dit voorstellen.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe