PARKERENFRANKFURT-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parkeren

#
Zijn alle parkeerlocaties overdekt?

Alle parkeeraanbieders bij Frankfurt Airport hebben hun eigen parkeerterrein. De kenmerken van de verschillende parkeerplekken verschillen dan ook. Sommige parkeerlocaties beschikken over een overdekte garage, anderen hebben een open parkeerterrein. Kijk goed naar de beschrijvingen en de voor- en nadelen die wij geven per parkeerlocatie. Hier vindt u om wat voor terrein het gaat. Als een parkeeraanbieder meerdere locaties tot zijn beschikking heeft, kunt u tijdens het reserveren aangeven op welke locatie u wilt parkeren.

#
Welke parkeervormen zijn er?

Bij Parkerenfrankfurt-airport.nl kunt u uit verschillende parkeervormen kiezen. Wij hebben parkeeraanbieders die Shuttle Parking, Valet Parking, Park & Walk en Park, Sleep & Fly aanbieden. Op de pagina Parkeervormen kunt u meer lezen over de verschillen tussen de verschillende vormen.

#
Moet ik bij vertraging contact opnemen met de parkeeraanbieder?

Zodra u vertraging heeft opgelopen neemt u direct contact op met de parkeeraanbieder. Zij kunnen dan rekening houden met het nieuwe tijdstip waarop u arriveert. Dit is vooral belangrijk met Shuttle parkeren in verband met het rijden van de shuttle bus. Het telefoonnummer van uw aanbieder vindt u zowel op de reserveringsbevestiging als in uw account op Parkerenfrankfurt-airport.nl onder ‘gegevens van de parkeeraanbieder’.

#
Wat moet ik doen bij vertraging van mijn vlucht?

Controleer eerst hoeveel vertraging u heeft en wat de nieuwe tijden van uw vlucht zijn. Neem vervolgens contact op met de parkeeraanbieder zodat zij ook met de nieuwe tijden rekening kunnen houden. Houdt tijdens het bellen uw reserveringsbevestiging bij de hand. In de reserveringsbevestiging vindt u de contactgegevens van uw parkeeraanbieder. Deze gegevens kunt u ook vinden in uw account.

#
Met hoeveel tijd moet ik rekening houden tussen het parkeren en de check-in?

Wanneer u reist met een Shuttle service kunt u het beste rekening houden met 30 minuten. Zo weet u zeker dat u op tijd bent. Bij Valet service hoeft u zelf alleen maar naar de Terminal te rijden dus hoeft u zich niet druk te maken over enige reistijd tussen de parkeerplaats en de Terminal. Bij Park & Walk is de reistijd tussen de parkeerplek en de terminal slechts enkele minuten en hoeft u zich dus ook nergens druk over te maken.

#
Kan ik als mindervalide ook een parkeerplaats reserveren?

Voor mindervaliden is Valet parking de meest geschikte optie. U rijdt met uw eigen auto naar het vliegveld en bent dus niet afhankelijk van een shuttle bus. Daarnaast kunt u gebruik maken van Park & Walk waarbij de parkeerlocatie op realistische loopafstand is van Frankfurt Airport. Als u wel gebruik wilt maken van de Shuttle service, is het noodzakelijk dat uw rolstoel ingeklapt kan worden, zodat deze in de bus past.

#
Wat moet ik doen bij schade aan mijn voertuig?

Op Parkerenfrankfurt-airport.nl staan alleen betrouwbare parkeeraanbieders die hun werk professioneel aanpakken. Het komt hierdoor zeer zelden voor dat een voertuig schade op loopt. Maar ongeluk zit natuurlijk in een klein hoekje en we kunnen dus nooit uitsluiten dat er iets gebeurt. Mocht uw voertuig daarom toch onverhoopt schade oplopen tijdens de parkeerperiode, neem dan contact met ons op. Maak foto’s van de schade en voeg indien mogelijk ook foto’s toe van de auto voor het parkeren.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe