De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Online reserveren?

Online boeken

Alle aanbieders die u op Parkerenfrankfurt-airport.nl tegekomt, kunt u gemakkelijk en snel reserveren, rechtstreeks op deze site. Zo hoeft u niet verschillende websites af te zoeken naar de juiste parkeerplaats. Op onze website kunt u diverse parkings met elkaar vergelijken wat betreft prijs en kwaliteit. Bij elke aanbieder hebben wij de voor- en nadelen beschreven. U kunt zelf kijken wat u belangrijk vindt. Nadat u uw keuze heeft gemaakt hoeft u alleen nog maar de beschikbaarheid te checken en uw reservering te plaatsen. Binnen 24 uur ontvangt u een bevestigingsmail. Heeft u hem niet ontvangen? Bekijk dan voor de zekerheid uw spambox. Als het daar niet in zit neem dan contact op met onze klantenservice.

Autosleutel houden?

Sleutels afgeven

Niet bij elke aanbieder is het verplicht om uw autosleutels in te leveren bij het parkeerterrein. Soms kunt u ze gewoon bij u houden tijdens uw reis. In de omschrijving van elke parking staat duidelijk aangegeven of het wel of niet de bedoeling is dat u uw sleutels achterlaat. Daarnaast hebben wij voor u in het overzicht van de prijsvergelijker voor- en nadelen gezet waarin wij dit aspect hebben meegenomen. Bij Valet parking moet u uw sleutels vaak inleveren, omdat de auto dan voor u geparkeerd wordt. Bij de Shuttle bus service wordt daarentegen uw auto niet voor u geparkeerd. Daarom kunt u vaak bij deze parkeervorm uw autosleutels in eigen bezit houden.

's Nachts parkeren

's Nachts parkeren

Aangezien vluchten niet altijd op regelmatige tijden vertrekken en aankomen, is het handig om te weten wanneer u op de parkeerplaats terecht kunt. Het kan namelijk zo maar voorkomen dat u 's nachts aankomt op het vliegveld. De parkeerterreinen zijn grotendeels 24/7 geopend om u de beste service te geven. Mocht een parking aangepaste openingstijden hebben, dan kunt u dit duidelijk terugvinden op de website of op uw reserveringsformulier. 

Staat mijn auto veilig?

veilig parkeren

Om ervoor te zorgen dat u uw auto met een goed gevoel kunt achterlaten, bieden wij u veilige en betrouwbare parkeerplekken in de buurt van het vliegveld van Frankfurt. De meeste terreinen zijn uitgerust met bewakingscamera's en een omheining. Soms is er de mogelijkheid om te kiezen voor een overdekte parking tegen een extra betaling, zodat uw auto extra beschermd staat. Mocht deze mogelijkheid er zijn, dan geven we dat altijd duidelijk aan. U kunt deze optie dan aanklikken tijdens uw reservering. Lees onze parkeertips door om uw auto zo veilig mogelijk te parkeren.

Betrouwbaar parkeren

Betrouwbaar parkeren

De parkeeraanbieders die u op Parkerenfrankfurt-airport.nl vindt zijn betrouwbare en erkende bedrijven die voor de bescherming van uw auto zorgen gedurende uw reis. Uw auto staat veilig geparkeerd en wordt niet verplaatst. Alleen bij Valet parking wordt de auto voor u op zijn plek gezet. Om de betrouwbaarheid te garanderen kijken wij kritisch naar de gekozen aanbieders. Mochten er negatieve reacties binnenkomen over een aanbieder, dan verwijderen wij die van onze website.

Welke parkeervormen zijn er?

Parkeermogelijkheden

Er zijn verschillende parkeeropties. Zo is er Valet parking en Shuttle bus parking, maar u kunt ook kiezen voor Park and Walk of Park, Sleep & Fly. Om erachter te komen wat de juiste parkeervorm is voor u, kunt u een kijkje nemen op de pagina Parkeervormen. Zo komt u er snel achter welke vorm het beste past bij uw wensen en budget. 

“Duidelijke en fijne websites. Wij hebben onze auto veilig geparkeerd via Parkerenfrankfurt-airport.nl! ”

H. Duinema

“21 dagen onze auto veilig geparkeerd voor een hele lage prijs! ”

Familie Kuiken

“Twee keer geboekt bij Parkerenfrankfurt-airport.nl. En wederom is alles top verlopen! ”

A. Dijkstra

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkerenfrankfurt-airport.nl scoort een
4.3 uit 5 op basis van
1217 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Frankfurt Airport