De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Valet parking

Valet parking

Valet parking is één van de meest comfortabele en snelle manieren van parkeren. U parkeert uw auto niet zelf, want dit wordt gedaan door een chauffeur van de door u gekozen parkeeraanbieder. U hoeft dus alleen maar naar het vliegveld te rijden, naar een afgesproken plek, waar u de chauffeur zult ontmoeten. Zodra u in de buurt bent van het vliegveld, belt u de parking op, zodat zij iemand uw kant op kunnen sturen. U geeft uw auto en autosleutels dus af aan de chauffeur en kunt u zelf gerust naar de terminal lopen. Op de terugweg staat de chauffeur weer voor u klaar met uw auto. Wilt u gebruik maken van deze service, boek dan bijvoorbeeld bij Frankfurt Parkservice

Park and Walk

Park and Walk

Park and Walk is een parkeervorm die ervoor gaat zorgen dat u tijd kunt besparen met parkeren. Sommige parkeerterreinen liggen op loopafstand van de terminal, zodat u alleen maar de auto hoeft te parkeren om vervolgens naar de vertrekhal te lopen. Dit zal slechts enkele minuten in beslag nemen. Hierdoor kunt u gemakkelijk inschatten hoeveel tijd u nodig denkt te hebben voor het parkeren van de auto.

Shuttle bus parkeren

Shuttle parking

Parkeeraanbieders die gebruik maken van een shuttle bus, zijn over het algemeen wat voordeliger dan andere aanbieders. De parkeerplekken die onder deze parkeervorm vallen liggen een eindje van het vliegveld af, waardoor de afstand te groot is om per voet te kunnen overbruggen. Daarom stellen deze aanbieders een gratis shuttle bus beschikbaar, die u van en naar de terminal brengt. Een van de voordelen hiervan is dat u nooit hoeft te sjouwen met uw bagage. Lees onze parkeertips om te kijken hoe u het parkeren het beste kunt aanpakken.

Park, Sleep & Fly

Park sleep fly

Om uw reis helemaal comfortabel te laten verlopen, kunt u kiezen voor Park, Sleep & Fly. Dit houdt in dat u een hotel boekt in de buurt van het vliegveld van Frankfurt, zodat u op de dag van vertrek wat rustiger aan kunt doen. De parkeerplaats van het hotel biedt in zo'n geval ook een mogelijkheid tot lang parkeren, zodat u gelijk een parkeerplaats heeft voor uw auto. Park, Sleep & Fly laat u reis zo extra ontspannen verlopen. 

“Duidelijke en fijne websites. Wij hebben onze auto veilig geparkeerd via Parkerenfrankfurt-airport.nl! ”

H. Duinema

“21 dagen onze auto veilig geparkeerd voor een hele lage prijs! ”

Familie Kuiken

“Twee keer geboekt bij Parkerenfrankfurt-airport.nl. En wederom is alles top verlopen! ”

A. Dijkstra

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkerenfrankfurt-airport.nl scoort een
4.3 uit 5 op basis van
1217 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Frankfurt Airport