De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Parkeertips

Een auto is een kostbaar bezit en daarom is iedereen altijd heel zuinig op zijn auto. Daarom wilt u de sleutels niet zomaar aan de eerste de beste chauffeur geven, maar checkt u liever eerst of u de juiste persoon voor u heeft. Vooral als dit de eerste keer wordt dat u gaat parkeren bij vliegveld Frankfurt is wat extra informatie over het parkeren niet overbodig. Hoe zit het namelijk met de voorwaarden en de services van de parkeeraanbieder? En kan ik wel zo goedkoop parkeren bij Frankfurt Airport als dat ik gedacht had? Om u met een gerust hart aan uw reis te laten beginnen hebben wij deze parkeertips opgesteld.

Reserveer tijdig een parkeerplek

De parkeeraanbieders op onze website maken het mogelijk om voordat u bij het vliegveld aankomt, een parkeerplek gereserveerd te hebben. Wij adviseren u om hier gebruik van te maken. Door van te voren een parkeerplaats te boeken, weet u zeker dat u daar een parkeerplek heeft en dat u niet verder hoeft te zoeken. Vaak zijn de goedkoopste parkeerplekken als eerste weg en blijven de dure parkeerplekken over. Sommige parkeeraanbieders bieden hun goedkope parkeerplekken uitsluitend twee weken voor uw vertrekdatum aan. Daarom is het handig om minstens één week van te voren de verschillende parkeeraanbieders met elkaar te vergelijken en nadat u een keuze heeft kunnen maken direct te boeken.

Reviews lezen

Als u nog nooit bij een parkeeraanbieder bent geweest en af moet gaan op de informatie die internet u biedt, dan kan u nog wel eens voor een grote verrassing komen te staan. Een parkeerplaats kan er namelijk in de theorie wel goed uitzien, maar in de praktijk behoorlijk tegenvallen. Lees daarom voordat u boekt ervaringen van eerdere bezoekers. Zij kunnen u een eerlijk beeld geven over de desbetreffende parkeeraanbieder. Let er wel op dat de meeste mensen pas een review schrijven wanneer ze of heel positief of heel negatief over het parkeren zijn. Blijft u na het lezen van de reviews nog met vragen zitten? Lees dan onze veelgestelde vragen door of neem contact op met onze klantenservice.

Vertrek op tijd van huis

Wanneer u op een vakantie gaat of een paar dagen op zakenreis gaat, dan wordt er vaak van alles nog geregeld in het huis. Plan deze activiteiten. Ga in uw hoofd het hele vertrek bij langs en wat u nog zou moeten doen. Is de koffer volledig ingepakt? Hebben de planten nog water gekregen? Is er een oppas voor de kat gevonden? Als u alles op een rijtje heeft van wat nog gedaan moet worden, kunt u efficiënter te werk gaan. Zorg er daarnaast voor dat u een uur extra rekent voor vertrek. Er kan onderweg namelijk iets onverwachts gebeuren waardoor u vertraging heeft en het zoeken van de parkeerplaats neemt tijd in beslag. Voordat u weggaat kunt u het beste de fileberichten checken, zodat u daar op kan inspelen.

Direct naar uw parkeerplek

Om zonder een omweg direct naar uw parkeerplaats te rijden, kunt u het beste het precieze adres van de aanbieder in uw navigatie invoeren. Er zijn namelijk in de buurt van de luchthaven vaak meerdere parkeeraanbieders. Dit kan voor verwarring zorgen. Door het exacte adres in te voeren kan het niet te missen zijn. Vergeet daarnaast niet om uw reservering uit te printen. Deze wordt namelijk als bevestiging gezien van uw reservering. Deze zal u bij aankomst moeten laten zien. Wanneer u eenmaal geparkeerd bent, raden wij aan om het nummer van uw parkeerplaats op te schrijven of te fotograferen. Dit voorkomt dat u op de terugreis nog lang moet zoeken naar uw auto.

Kilometerstand

Vroeger gingen de geruchten dat parkeeraanbieders misbruik maken van uw vertrouwen en ongevraagd in uw auto gingen rijden. Veel aanbieders zullen daarom tegenwoordig bij aankomst direct samen met u de kilometerstand opschrijven. Zij vinden dit fijn omdat ze zo transparant te werk kunnen gaan en voor u is het ook fijn omdat u de zekerheid heeft dat er niet in uw auto wordt gereden. Als een parkeeraanbieder niet de kilometerstand met u opschrijft, kunt u dit altijd zelf doen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over dat er wordt gereden in uw auto.

Bij terugkomst

Om te voorkomen dat u op de terugreis nog van alles moet checken, kunt u van te voren het beste een aantal voorbereidingen treffen. Als eerste kunt u uw autosleutel op een vaste plek bewaren zodat u daar niet ter plekke uw hele koffer overhoop moet halen op zoek naar uw sleutel. Neem daarnaast, zodra het kan, contact op met de parkeeraanbieder en communiceer over de transport naar het parkeerterrein. Hierdoor hoeft u niet te wachten nadat u uw koffers heeft opgehaald. Ook kunt u het beste ervoor zorgen dat u genoeg brandstof heeft om in één keer naar huis te rijden. Lukt dit niet? Zorg er dan voor dat u genoeg brandstof heeft tot aan de eerstvolgende benzinestation. Het hebben van startkabels in de auto is handig wanneer u op een lange vakantie gaat. Het kan namelijk zijn dat uw auto opstartproblemen heeft nadat hij een lange tijd stil heeft gestaan.

Vermijd diefstal

Niemand wil het, maar het valt nooit 100% te voorkomen dat er uit uw auto wordt gestolen. Wel kunt u goede maatregelen treffen om de kans zo klein mogelijk te houden. Zorg ervoor dat er geen waardevolle eigendommen in het zicht liggen. Een autodief zal namelijk eerst in de auto kijken of er iets waardevols ligt. Als dit niet het geval is, zullen ze waarschijnlijk uw auto overslaan. Deze tip is vooral belangrijk op een onbewaakt parkeerterrein. Nog beter is het om helemaal geen waardevolle spullen in uw auto te laten liggen. Als u er niks in heeft liggen, kunt u het beste ook de hoedenplank eruit halen. Dieven kunnen dan direct zien dat er niks in ligt.

“Duidelijke en fijne websites. Wij hebben onze auto veilig geparkeerd via Parkerenfrankfurt-airport.nl! ”

H. Duinema

“21 dagen onze auto veilig geparkeerd voor een hele lage prijs! ”

Familie Kuiken

“Twee keer geboekt bij Parkerenfrankfurt-airport.nl. En wederom is alles top verlopen! ”

A. Dijkstra

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkerenfrankfurt-airport.nl scoort een
4.3 uit 5 op basis van
1217 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Frankfurt Airport