PARKERENFRANKFURT-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parkeertips

Klokje icoon

Reserveer op tijd

Onze parkeeraanbieders stellen u in staat om ruim van tevoren een parkeerplaats te reserveren. In principe kunt u meteen na het boeken van uw vlucht al een geschikt plekje reserveren. Wachten tot het laatste moment met boeken is vaak duurder en zorgt ook voor stress. Vaak zijn de beste en goedkoopste plekken namelijk ook het eerst weg. Bij sommige aanbieders is het zelfs vereist twee weken van te voren te reserveren. Wij raden u daarom aan om minstens twee weken voor uw vertrek de aanbieders te vergelijken en een plaats te reserveren. Zo heeft u de grootste kans op een goedkoop plekje en heeft u alles goed geregeld. Kijk bij op onze 'hoe-werkt-het' pagina voor meer informatie over het vergelijken en reserveren.

Vergrootglas icoon

Verzamel genoeg informatie

Er kan een behoorlijk prijsverschil zitten in de verschillende parkeerplaatsen en wanneer u een bepaalde aanbieder nooit eerder heeft gebruikt kunt u niet altijd inschatten of de service veilig en betrouwbaar is. Wij raden u daarom aan niet alleen de prijzen te vergelijken maar u ook te verdiepen in de (recente) ervaring van anderen. Let ook vooral op de voor- en nadelen en lees de eigenschappen per aanbieder goed door. Zo kunt een weloverwogen keuze maken die later niet zal teleurstellen. Mocht u hierna nog vragen of zorgen hebben dan kunt u het beste contact opnemen met de aanbieder, zij staan u graag te woord. Ook kunt u uw vragen aan ons stellen over de parkeeraanbieders of het parkeren in het algemeen. Bekijk onze veelgestelde vragen pagina of neem contact op met onze klantenservice.

Agenda icoon

Ga op tijd weg

Op reis gaan wordt vaak als stressvol ervaren, dit hoeft echter helemaal niet het geval te zijn. Veel stress kan vermeden worden door uw tijd ruim in te plannen. Onderweg kan er van alles gebeuren, en zeker rondom luchthavens kan het verkeer nogal hectisch zijn. Zorg er daarom voor dat u ruim van tevoren weg gaat. Reken op zijn minst een uur extra bovenop de tijd die u van tevoren aanwezig moet zijn, en de geschatte reistijd. Zo weet u zeker dat u niet alsnog onverwachts moet rennen naar de gate om uw vlucht te halen. U kunt misschien zelfs nog rustig ergens een kopje koffie drinken en uw reis aangenaam beginnen.

Pijl icoon

Vlot uw parkeerplaats vinden

Het is verstandig om bij vertrek het precieze adres van de parkeeraanbieder in te voeren bij de navigatie, en niet enkel de luchthaven. In de buurt van vliegvelden zijn vaak enorm veel parkeerterreinen, de kans dat u op eigen houtje meteen de juiste vindt is daarom vrij gering. Print van te voren ook uw reserveringsbevestiging. Zo heeft u altijd de belangrijkste informatie, zoals contactgegevens van de aanbieder, bij de hand. Bovendien ziet de aanbieder deze mail als bevestiging van uw reservering, en is het waarschijnlijk dat hij deze wil zien. Wij raden u ook aan om bij het parkeren goed te onthouden waar u uw auto precies geparkeerd heeft. Er is namelijk niets zo vervelend als na een lange reis nog te moeten zoeken naar uw auto.

Snelheidsmeter icoon

Kilometerstand

Vaak is het zo dat parkeeraanbieders bij aankomst samen met u de gegevens van de auto doornemen. Ze zullen dan ook de kilometerstand noteren. Dit gebeurt omdat er geruchten rond gaan dat parkeeraanbieders misbruik zouden maken van uw goede vertrouwen, en onterecht in uw auto zouden rijden. De kans dat dit bij onze aanbieders gebeurt is nihil. Toch is het handig om dergelijke beschuldigen te voorkomen. Mocht de aanbieder geen initiatief nemen wat betreft de kilometerstand is het verstandig deze zelf te fotograferen. Zo hoeft u zich nergens zorgen om te maken en kunt u met een gerust hart op reis.

Benzine icoon

Bij terugkomst

Het is verstandig om een aantal voorbereidingen te treffen om uw aankomst en terugreis soepel te laten verlopen. Zorg er voor dat u uw autosleutel op een vaste plek bewaard, en neem eventueel een reserve sleutel mee. U wilt niet bij aankomst nog uw koffer overhoop moeten halen op zoek naar de sleutel. Schakel tevens uw telefoon in zodra dit is toegestaan en bel de parkeeraanbieder zo snel mogelijk over het transfer. Zo beperkt u de wachttijd. Ten slotte is het verstandig om te zorgen dat alles rondom de auto in orde is. Zorg dat er genoeg brandstof in zit en neem eventueel startkabels mee. Als uw auto lange tijd heeft stilgestaan kunnen er namelijk nog wel eens opstartproblemen voorkomen.

Spaarpot icoon

Geen waardevolle eigendommen in het zicht

Het is verstandig om alle waardevolle spullen uit uw auto te halen als die voor langere tijd geparkeerd staat. Mocht u toch iets in de auto willen laten liggen, zorg dan dat het buiten zicht is. Autodieven kijken altijd eerst in de auto om te zien of er iets te halen valt. Wanneer ze niks van waarde zien is de kans groter dat ze uw auto niet openbreken. Als u niks in de auto heeft liggen haal dan de hoedenplank uit de auto, zo zien dieven in een oogopslag dat er niks te halen valt. U kunt er van uit gaan dat onze parkeerterreinen veilig en bewaakt zijn, maar er is altijd een klein risico. 

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe