De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Buiten

Deze parkeerplek is op deze datum niet reserveerbaar

Wie goedkoop wilt parkeren nabij Frankfurt Airport zal van tevoren een parkeerplek moeten boeken. Hoe eerder u boekt, hoe goedkoper is vaak de regel. Bij ParkDa 24 betaalt u echter altijd een laag parkeertarief. Desalniettemin moet u er vroeg bij zijn. Door deze lage prijzen zit het open parkeerterrein snel vol. Lees onze parkeertips door om zo goed mogelijk voorbereid te zijn. Nadat u een parkeerplek bij ParkDa24 heeft kunnen bemachtigen, zult u van een fijne service gebruik kunnen maken. U parkeert zelf uw auto en levert vervolgens uw autosleutel in bij de parkeeraanbieder. Deze zullen zij in een veilige kluis bewaren. Bij terugkomst wordt de sleutel weer uit de kluis gehaald en aan u teruggegeven. Na het parkeren van uw auto helpen de medewerkers u met het overladen van de bagage in de shuttle bus. Deze bus zal u daarna direct naar het vliegveld rijden. Deze rit duurt slechts 15 minuten. Dankzij de comfortabele stoelen vliegt deze tijd snel voorbij.

Comfortabele transfer tussen parkeerplek en vliegveld

De shuttle bus van ParkDa24 Frankfurt is ideaal voor een gezin. Bij de prijs zit immers de shuttle bus inbegrepen voor 4 personen. Reist u met meer dan 4 personen? Dan heeft u verschillende opties. De eerste optie is dat u een kleine meerprijs betaalt voor de shuttle bus zodat u met de gehele groep reist. Een andere optie is dat u de extra passagiers alvorens het parkeren bij het vliegveld afzet. Bij deze parking bent u erg flexibel. U kunt namelijk zelf bepalen wanneer u naar het vliegveld gebracht wilt worden. Bij terugkomst belt u naar ParkDa24 Frankfurt en zij zullen een shuttle bus naar het vliegveld sturen. Zodra u weer op het parkeerterrein bent, overhandigen ze de autosleutel en kunt u uw weg naar huis vervolgen.

Veiligheid bij het parkeren

Bij ParkDa24 letten ze erg op de veiligheid van uw auto. Om die veiligheid te waarborgen, treft ParkDa24 verschillende maatregelen. U zult op het terrein altijd personeel zien. Het terrein is 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend en altijd bemand. Daarbij is het parkeerterrein omheind en afgesloten voor onbevoegden. Ten slotte betreft het een verlicht terrein. Zo kunt u dus altijd zien waar u loopt, ongeacht het tijdstip en zijn de auto’s altijd zichtbaar. Let op dat bij het parkeren bij deze parking een maximale doorrijhoogte geldt van 2 meter. Is uw auto groter? Dan zult u een kleine meerprijs moeten betalen. Vul dit in tijdens het reserveren. Wij willen u alvast een fijne reis toewensen en een fijne parkeerervaring!

Voordelen

Beveiligd parkeerterrein
24/7 geopend
Verlicht terrein
Goede service

Nadelen

Sleutel afgeven
Maximale doorrijhoogte 2 meter, hoger tegen meerprijs
Niet overdekt
Elektrisch opladen niet mogelijk

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Frankurt am Main Airport

15 minuten
Shuttle parking
  • Overzichtsfoto parkeerplekken ParkDa24
  • ParkDa24 Informatiebord
  • Parkeerterrein ParkDa24

Locatie parkeerterrein

Lärchenstraße 82
65933 Frankfurt am Main
Duitsland

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

“Duidelijke en fijne websites. Wij hebben onze auto veilig geparkeerd via Parkerenfrankfurt-airport.nl! ”

H. Duinema

“21 dagen onze auto veilig geparkeerd voor een hele lage prijs! ”

Familie Kuiken

“Twee keer geboekt bij Parkerenfrankfurt-airport.nl. En wederom is alles top verlopen! ”

A. Dijkstra
Parkerenfrankfurt-airport.nl scoort een
4.3 uit 5 op basis van
1217 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Frankfurt Airport